Tel: 0744 971 240

Email: office@oakiclub.ro

Oaki® Junior accesorii petreceri copii va ofera idei, sugestii si accesorii complete pentru o petrecere perfecta ( animatori profesionisti, costume de exceptie, invitatii personalizate, teatru de papusi, picturi pe fata, decoruri tematice, pinata, programe tematice de petrecere, disco-jocuri pentru copii, sistem de sonorizare, torturi…). Pentru petrecerile sau evenimentele organizate pentru copii oriunde in Romania nu trebuie decat sa cereti o oferta personalizata si echipa Oaki Junior va pregati un program de petrecere personalizat in functie de nevoile si dorintele d-voastra. Numarul si diversitatea accesoriilor si serviciilor oferite de Oaki® Junior pentru petrecerile copiilor nu sunt limitate la cele mentionate in aceasta pagina. Completati chiar acum o cerere online si precizati serviciile si accesoriile dorite la petrecerea copilului d-voastra.

Baloane sapun

Sutele de baloane de sapun vesele si scanteietoare completeaza decorul oricarei petreceri de copii aducand un plus de veselie si distractie.

Face Painting

Oaki va ofera servicii profesionale de face-painting la evenimente si petreceri pentru copii si adulti | Modele deosebite, materiale de inalta calitate ce respecta normele europene

Mascote petreceri copii

Mascote petreceri copii Inchirieri Mascote Mickey, Minnie, Donald, Winnie .. la petreceri pentru copii.

Sonorizare

Pentru o ambianta sonora de exceptie la evenimente si petreceri copii inchiriem sistem de sonorizare profesional.

Balon Jumbo

Baloane Jumbo pline cu balonase multicolore si confetti la evenimente si petreceri pentru copii.

Tunuri confetti

Va oferim tunuri de confetti cu inimioare, stelute si serpentine ideale pentru petrecerile copiilor. Mai mici sau mai mari, tunurile de confetti vor produce un moment de magie si culoare

Pinata

Mascote petreceri copii Inchirieri Mascote Mickey, Minnie, Donald, Winnie .. la petreceri pentru copii.

MC Animator

Pentru o ambianta sonora de exceptie la evenimente si petreceri copii inchiriem sistem de sonorizare profesional.

Inchirieri costume carnaval pentru copii

Inchirieri costume de carnaval pentru copii

Teatru de papusi

Teatrul de papusi prezentat de Oaki Club se desfasoara intr-o maniera interactiva, fiind astfel conceput incat sa implice in mod direct copiii la piesa de teatru prezentata.

Invitatii

Invitatii personalizate la petrecerile pentru copii

Baloane Modelabile

Baloane modelabile pentru copii | Baloane modelabile la evenimente pentru copii si petreceri copii.