Tel: 0744 971 240

Email: office@oakiclub.ro

Oaki- 8 ani de experienta in industria de divertisment pentru copii din Romania si de petreceri pentru copii de 1 Iunie organizate in firme, hoteluri, pensiuni, gradinite, va propune programe unice si interactive de divertisment si accesorii complete pentru evenimentele si petrecerile organizate de Ziua Copiilor – 1 IUNIE.

Recomandam organizarea unei petreceri tematice in functie de varsta copiilor invitati ( Corabia Piratilor, Academia de Spionaj, Disco Party, Poveste rasturnata cu Frumoasa si Bestia, Profii de Distractie …)   timp in care animatorii pentru copii si personajele de poveste ( Printesa Belle, Aurora, clownita Alunita, Spiderman, Batman, Sportacus, Tinkerbell, piratii Jacky si Hook … ) ii vor organiza pe copii intr-un program de discojocuri si concursuri interactive pe echipe, creand o atmosfera de distractie si sarbatoare adecvata sarbatoririi Zilei Copilului.
Concomitent desfasurarii jocurilor si concursurilor vor fi organizate ateliere de distractie: coltul cu picturi pe fata, coltul clovnilor poznasi cu baloane modelabile, coltul baloanelor de sapun
Pe timpul petrecerii pentru copii de 1 Iunie vor fi alesi castigatorii jocurilor si concursurilor desfasurate iar la sfarsit acestia vor primi premii si diplome. Pentru locatiile spatioase sau un numar mare de copii prezenti la petrecerea de 1 Iunie va putem oferi sistem de sonorizare profesional cu microfoane wireless si discografie specifica petrecerilor pentru copii.

Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente corporate si petreceri pentru copii, Junior Club Oaki va pune la dispozitie o gama diversificata si completa de servicii si programe de animatie. Pentru petrecerea de 1 Iunie organizata in companii, gradinite, hoteluri, firme sau acasa solicitati o oferta personalizata si echipa Oaki va pregati un program de petrecere adaptat nevoilor si dorintelor d-voastra.