Tel: 0744 971 240

Email: office@oakiclub.ro

La petreceri copii de Craciun organizate de catre firme, hoteluri, pensiuni, gradinite, va propunem urmatorul program de animatie si divertisment:

Recomandam organizarea unei petreceri tematice de minim 2,5 sau 3 ore, timp in care animatorii de la Clubul Oaki ( Craciunite, Craiasa Zapezii, reni, clovni, pirati, Hello Kitty, Ben Ten, Spiderman, Batman, Tinkerbell … ) ii vor organiza pe copiii participanti intr-un program de discojocuri si concursuri pe echipe sau individuale, trenulet, discoteca, picturi pe fata, teatru de papusi, creand o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun.

Nici parinti nu vor fi lasati liberi prin sala, animatorii vor fi “cu gura pe ei” pentru a-i antrena la dansurile si jocurile copiilor. Mai mult, toate activitatile din timpul petrecerii de Craciun pentru copii (discojocuri si concursuri pe echipe sau individuale, trenulet, discoteca, dansuri …) vor avea castigatori care primesc banuti din cutia comorii sau alte premii surpriza in functie de tematica petrecerii iar la sfarsit se va desemna capitanul petrecerii de Craciun.

Spre finalul petrecerii va sosi si Mos Craciun care va imparti cadouri de Craciun fiecarui copil ajutat de Craiasa Zapezii sau de craciunite, va aseza pe genunchii sai fiecare copil si le va cere sa-i spuna poezii sau cantecele, cat de cuminti au fost in anul care a trecut si ce fapte frumoase sau mai putin bune au facut in anul care se sfarseste, dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza.

Pentru petreceri copii de Craciun, mai mari de 3 ore sau pentru pachete de evenimente (animatie petreceri copii) de 2-3 ore pe zi pentru un minim de 3 zile oferim reduceri. Pentru oferte personalizate si programari, asteptam o comanda ferma pe office@oakiclub.ro din partea dvs! Organizare petreceri copii de Craciun si Inchirieri Mos Craciun in Brasov, Mures, Sibiu, Sebes, Sighisoara, Predeal, Sinaia, Bran, Moieciu, Rasnov, Fagaras …

Inchiriere Mos Craciun insotit de Craiasa Zapezii sau Craciunite pentru a aduce daruri copiilor acasa sau in gradinite, hoteluri, pensiuni si firme. Asiguram spectacole de teatru de papusi si decoruri de Craciun.

petreceri copii de Craciun | petreceri pentru copii de Craciun | petrecere pentru copii Craciun

craciun-editat