Tel: 0744 971 240

Email: office@oakiclub.ro

Petreceri tematice cu zane pentru fetite, petreceri tematice cu pirati pentru baieti sau orice alta tematica de petrecere alegeti, cu noi … magia apare!
Imaginati-va privirea copilului d-voastra cand visele sale devin realitate intr-o lume magica. La Oaki® noi credem in Lumea Magica a Copilariei. Daca si d-voastra credeti la fel, ati ajuns in locul potrivit; nu trebuie decat sa cereti o oferta personalizata si echipa Oaki va pregati un program de petrecere personalizat in functie de nevoile si dorintele d-voastra, in limita bugetului stabilit.

Toate programele de divertisment la petreceri pentru copii sunt concepute cu grija de o echipa experimentata pentru copii de diferite varste pentru a crea memorii pretioase care sa dureze o viata.

Frumoasa si Bestia

Organizare petreceri tematice pentru copii cu Beauty and the Beast. Recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani.

Cowboy vs Indieni

Copiii invitati la petrecere vor avea capetenii si serifi pe animatorii de la Oaki care ii vor organiza si pregati pentru ..

Sumo Party

Sumo Party – super distractie la petreceri copii. Petreceri copii super haioase cu costume Sumo..

Petreceri cu Piratii din tara de nicaieri

Petreceri copii cu Jack si piratii din tara de nicaieri. Cautari de comori, concursuri si jocuri de pirati cu premii supriza.

Petreceri de Paste

Organizare petreceri copii de Paste. Evenimente si petreceri de Paste pentru copii cu animatori iepurasi, atelier de creatie pascal, face painting …

Corabia Piratilor

Piratul Spook va conduce Corabia Piratilor pe mari si oceane in cautarea de noi jocuri si comori nebanuite …

Petreceri Halloween

Organizari petreceri pentru copii cu tematica Halloween.

Petreceri Craciun

Organizare petreceri copii de Craciun unde Mos Craciun aduce cadouri copiilor si le da sfaturi si povete. Firma petreceri copii Craciun.

Petreceri in pijamale

Copiii trebuie sa-si imbrace pijamaua si sa vina la petrecere pregatiti pentru multa zbantuiala. Vor avea parte de ..

Petrecerea Vrajitoarelor

La fiecare petrecere de copii, Vrajitoarele ajung de rasul lumii. Folosesc dansul Cotoroantelor si Stafeta bobilor, dar ..

Petreceri copii gradinite

Organizare serbari in gradinite cu programe de animatie anume concepute pentru evenimentul organizat… petreceri de Craciun, sosirea lui Mos Craciun

Petrecere 1 Iunie

Petreceri pentru copii de 1 Iunie cu animatori si personaje de poveste, cu tematici de petrecere personalizate, jocuri si concursuri interactive, face-painting, teatru de papusi