Tel: 0744 971 240

Email: office@oakiclub.ro

Cele mai frumoase spectacole de sarbatori

Vezi toate articolele

`Ei…dragii Mosului, a trecut si Craciunul.`
Acestea ar fi cuvintele lui Mos Craciun, astazi in cea de 2 zi de Craciun.Asta daca l-ar mai asculta cineva, ca dupa impartirea cadourilor…cine mai ia seama la Mosul Bun?Cu totii stam cu nasul in hartia colorata in care este impachetat cadoul primit.
Dar Craciunul nu este doar prilej de impartit cadouri ci si prilej de petrecere.Si cum la acest capitol Trupa Oaki exceleaza…..va anuntam ca in acest sezon ne-am distrat cu copii de toate varstele si cu parintii lor.
Ne-am distrat ROMANESTE de 1 Decembrie cantand cantece romanesti si dansand hore si sarbe, jucand oina si sotron.
Petrecere romaneasca 1

petrecere romaneasca 2
Am adus un strop de bucurie in privirile triste, ale copiilor cu handicap din Brasov, asta datorita prietenilor care conduc departamentul pentru personae cu handicap din cadrul Primariei Brasov.Ei au facut posibil totul.
Prietenii de la pensiunea Floarea Soarelui i-au gazduit pe micuti si in acest an iar laboratorul Aro de cofetarie le-a indulcit ziua cu cel mai mare tort de ciocolata.

Dar cea mai mare distractie a iernii, a fost…ca in fiecare an…in Ghimbav.

oaki si copiii

Aici elevii sunt vedetele orasului, in fiecare an clasele de elevi prezintea programe ample de cantece si poezii, in interpretari pline de imaginatie; fiecare parinte respire mandru in fata scenei, cu ocazia serbarilor de iarna, vazandu-si copilul pe scena.
In fiecare an, oamenii buni din Primaria Ghimbav se gandesc la copii, cei mai importanti oameni ai viitorului(zic ei).

Domnul Primar Dorel Toma, Consiliul Local, in frunte cu comisia de cultura a Orasului Ghimbav stiu cum sa-i rasplateasca pe copiii cuminti de sarbatori.Ei sunt cei care-I invita sip e Mos Nicolae sip e Mos Craciun in persoana.

Copiiii 1 (1)

In acest an, scoala gimnaziala Ghimbav si gradinita Ghimbav au aratat pe scena , tot ceea ce au invatat de-a lungul anului.
Oaki si copiii3

Oaki si copiii 2

`Zana Buna` a orasului Ghimbav, dna .Gabriela Coltea are grija ca fiecare copilas prezent la serbarile de iarna ale orasului Ghimbav sa se bucure impreuna cu colegii lui si sa plece de pe scena sau din fata scenei, cu amintiri frumoase.
Zana si primarul 1

Zana si primarul2

Oraganizarea este insa, pusa la punct de domnul secretar al Primariei Daniel Senatovici si aprobata de domnul Primar.
Si parintii se delecteaza spre final, cu concerte ale unor artisti talentati din Romania sau chiar din Ghimbav, cum a fost in acest an trupa COCO.

Pentru `Zana buna` , doamna cu parul balai si zambet bland, dna Coltea Gabriela, Oaki a acordat in acest an …diploma de excelenta in cadrul Comisiei de Cultura.
Zana si directorul 3

Zana si Directorul 4

Pentru domnul primar, mereu prezent in mijlocul copiilor si al locuitorilor din Ghimbav in general(am observat ca-i stie dupa nume pe multi dintre copii) , Oaki a acordat diploma de excelenta pentru un primar simpatic si cu suflet mare.
primarul 1

Pentru domnul Secretar al Primariei Ghimbav, Oaki acorda diploma de excelenta pentru cel mai bun organizator.
Acestea sunt numai o parte dintre sufletele care se straduiesc pentru orasul Ghimbav sa faca de neuitat pentru cei mici, fiecare mare sarbatoare a iernii(sf Nicolae si Craciunul).
Noua ne ramane o singura dorinta de pus pentru anul care vine: la cat mai multe clipe frumoase…petrecute in mijlocl copiilor!
Pentru adultii cu functii si putere de decizie imi doresc sa ramana copii in suflet si gand , sa nu uite sa se bucure de lucrurile simple fiindca atunci vor sti cum sa-I bucure si pe cei mici care privesc cu speranta catre ei.

Scris Trupa Oaki
Prin Breazu Alina

  1. […] Aceasta firma care se implica in organizarea de petreceri pentru copii nu se opreste doar la o petrecere banala, evenimentul copilului tau va fi ceva de neuitat cu program artistic, animatori, si tot ce isi poate dori micutul tau. Lumea povestilor va deveni realitate si copilasul tau isi va aduce aminte toata viata e surpriza minunata organizata de tine in colaborare cu ei. […]

  2. […] si costurile ceva ma iridicate in acest caz. Pentru a va asigura ca totul decurge conform planului, puteti invita de la Oakijunior un animator la petrecere pentru a creea o atmosfera pe placul copiilo…. Mai mult decat atat, un animator va poate scapa de grija de a-i supraveghea permanent pe cei mici […]

  3. […] organizat, important este insa sa acordam putin timp acestui aspect important din viata celui mic. Oakijunior, unul dintre principalii organizatori de petreceri pentru copii ne spune care sunt principalele aspecte ale unei petreceri reusite. Este important sa retinem […]

  4. […] dragi parinti, daca nu stiti cum se pune la punct un astfel de eveniment ca la carte, apelati la o echipa specializata in organizarea petrecerilor pentru copii iar cei mici nu vor uita cu siguranta distractia de care vor avea […]

  5. […] vreti sa aflati mai multe despre tipurile de petreceri organizate de Oaki Junior, puteti intra pe site-ul http://www.oakijunior.ro. Alte petreceri tematice organizate sunt: petreceri de […]

  6. […] Tinkerbell? Și să faceți asta cu maximul de responsabilitate a unui adult? Vorbim aici despre jobul de animatori copii la o firmă de petreceri pentru cei mici. Da, există și așa ceva, ca un fel de paradox la lumea noastră mult prea serioasă, mult prea […]

  7. […] Picturi pe fata, aparate de facut baloane de sapun, tunuri de confeti etc. Aceste firme creeaza cele mai frumoase petreceri pentru copii, facandule celor mici o copilarie mult mai fericita si mai bogata de […]

  8. […] gasit pe cei de la OakiJunior care ornigazeaza petreceri pentru copii de ceva timp. M-am uitat pe site-ul lor si am vazut ca au experienta cu astfel de lucruri si m-am gandit ca […]

  9. […] aduc foarte bine aminte ca atunci cand eram copil parintii mei faceau unele dintre cele mai bune petreceri pentru copii. Eram foarte entuziasmat de fiecare data cand era ziua mea, pentru ca stiam ca o sa ma astepte o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *